Skip to main content
Kontakt mig

Kontakt mig allerede i dag, og lad mig høre, hvad jeg kan hjælpe dig med. Jeg anbefaler, at du undgår at sende personfølsomme oplysninger til mig via kontaktformularen. Skriv blot at du ønsker en opringning i emnefeltet.

Angst


Hvis du ikke skulle bruge så meget tid på at bekymre dig, hvad ville du så bruge tiden på?
Vil du finde ud af, hvorfor du bekymrer dig så meget?
Hvilke værdier er vigtige for dig og det liv, du ønsker at leve?

Angst er en grundlæggende følelse, som alle mennesker har. Angst er en naturlig reaktion på, at vi føler fare. Følelsen sikrer, at vi reagerer hurtigt og instinktivt, og at vi flygter eller forsvarer os, når vi føler os truet. Den er med til at sikre din overlevelse! MEN nogle gange kommer angsten uden, der er en reel fare på færde. Og selvom hovedet rationelt ved, at det ikke er farligt, begynder kroppen at reagere præcis, som var der en fare på færde. Hvis du oplever, at følelsen fylder for meget i din krop, er det vigtigt, du tager affære. Angsten kan i det lange løb gå hen og forringe din livskvalitet.

Din livskvalitet er vigtig for mig, og jeg vil gerne hjælpe dig med at komme i kontakt med det liv, du ønsker at leve.

Hjælp til at slippe angstens klør

I samtalerne arbejder vi hen imod at identificere de bekymrede tanker, følelser og kropslige fornemmelser. 

Sammen går vi på opdagelse i, hvordan du agerer, når angsten sætter ind, og hvilke kortsigtede og langsigtede omkostninger, de har for dig. Du får værktøjer og strategier, som hjælper dig med at rumme angsten og gøre de ting, som angsten tidligere har forhindret dig i at gøre. Vi øver os i at tage kontrollen over dine tanker tilbage, så det er dig, som styrer dine tanker og ikke omvendt. Hertil bliver du guidet gennem øvelse, som du kan vende tilbage til både mellem sessionerne og fremadrettet.

Terapeutisk retning

Når jeg behandler angst, gør jeg brug af den terapeutiske retning ACT, der står for Acceptance and Commitment Therapy. Læs mere om min baggrund for behandling her.

Book en tid allerede i dag