Skip to main content
Kontakt mig

Kontakt mig allerede i dag, og lad mig høre, hvad jeg kan hjælpe dig med. Jeg anbefaler, at du undgår at sende personfølsomme oplysninger til mig via kontaktformularen. Skriv blot at du ønsker en opringning i emnefeltet.

Børn


Er du bekymret for, at dit barn lider af angst? Og kan du mærke, at det går ud over dit barns dagligdag, livsglæde og udvikling? Nogle børn vokser fra deres angst, mens andre oplever den hænger ved.

Jeg har uddannelsen til at hjælpe dit barn eller ung med at håndtere angst, da jeg er certificeret cool kids behandler. Behandlingen giver jer som familie konkrete værktøjer til at håndtere angsten.

Det siger børnene og deres forældre om Cool Kids

Jeg går altid hjem efter en samtale med Chanett med ny viden omkring mig selv, som jeg kan arbejde med til næste gang. Sebastian, 17 år.

Nu kan jeg selv falde i søvn i min egen seng. Andreas, 6 år.

Vi har opnået vores mål gennem et forløb med Chanett i Aarhus: Nanna kan sove på eget værelse, bekymringstendensen er faldet markant og vi kan igen tage hjemmefra om aftenen. Forældre til Nanna, 10 år.

Symptomer på angst hos børn og unge

  • Fysiske symptomer. F.eks. Hovedpine og mavepine
  • Søvnbesvær – de kan ikke sove, eller kun sove hvis du er der.
  • Diskussion og gråd for at undgå situationer, som de er bange for. F.eks. De ikke ønsker at tage i skole, hvis deres bedste ven ikke kommer.
  • Optaget af at gøre alt perfekt og være perfekte
  • Bruger lang tid på at tjekke om lektierne er løst til perfektion, eller at de er så bange for ikke at løse opgaverne rigtigt, at de undgår dem
  • Ængstelse og katastrofetanker. F.eks. hvad nu hvis vi kommer for sent, du bliver kørt ned eller der kommer en tsunami?

Hvad kommer vi igennem med Cool Kids?

Cool Kids er designet til at være sjovt og interaktivt, og det hjælper børn og unge med at føle sig motiverede under hele behandlingsforløbet. Programmet fokuserer på at lære børnene og de unge at forstå, hvad der sker i deres kroppe og tanker, når de oplever angst. Cool Kids giver dem færdigheder til at håndtere deres følelser på en sund og konstruktiv måde.

Cool Kids programmerne er baseret på kognitiv adfærdsterapi. Det er både barnet/den unge og forældrene, der deltager i behandlingen og sammen får I konkrete redskaber til bedre at kunne håndtere angsten.

Sammen skræddersyr vi forløbet til jer og jeres barn, så vi gennem hele forløbet kan arbejde målrettet med de mål, som vi har skrevet ned først i behandlingen. 

Sådan ser et individuelt Cool Kids forløb ud

1. session: Forsamtale og udfyldning af spørgeskemaer. Der afsættes 1½ time
2. session: Tilbagemelding på spørgeskemaer og påbegyndelse af Cool Kids programmet. Der afsættes 1½ time.
3.- 9. session: Cool Kids programmet gennemføres. Der afsættes 1 time pr. gang.
10. session: Cool Kids programmet og spørgeskemaer udfyldes. Der afsættes 1 time.
11. session: Tilbagemelding på spørgeskemaer og afslutning på Cool Kids forløbet. Der afsættes 1 time.​

Angst-programmerne er udviklet til børn og unge fra 6-18 år, og hver familie får en børne/unge- og forældremanual, som skal bruges gennem et forløb på 10 gange.

Vi har fået ”den gamle Anna” tilbage med forøget selvsikkerhed, selvværd og selvstændighed. Forældre til Anna, 8 år.

Book en tid allerede i dag