Skip to main content
Kontakt mig

Kontakt mig allerede i dag, og lad mig høre, hvad jeg kan hjælpe dig med. Jeg anbefaler, at du undgår at sende personfølsomme oplysninger til mig via kontaktformularen. Skriv blot at du ønsker en opringning i emnefeltet.

Depression


Er du træt af bekymringer, manglende energi og overskud?
Forestil dig, at du vågner veludhvilet, hvordan vil din dag være anderledes? Hvad er du stoppet med at gøre, som tidligere gav dig energi og glæde?

Vi er mange, der oplever perioder i vores liv, hvor vi kan føle os fastlåste eller overvældede. Jeg ved, at det kan være svært at se en vej ud, når man står midt i en krise eller konflikt. Depressionen kan komme snigende, men når den først har slået rødder, kan det føles som en tung dyne, du næsten ikke kan flytte.

Sammen er vi stærkere
Jeg tager dig i hånden og hjælper dig med at rumme de følelser, erfaringer og svære tanker, der tynger dig. Når jeg arbejder med depression, bruger jeg forandringssamtaler til at lave forandringer i dit liv. Jeg arbejder med at udvikle din selverkendelse, og jeg hjælper dig til at forstå og rumme dine tanker, følelser og adfærdsmønstre. Vi arbejder sammen på at skrue op for dit liv. Jeg vil guide dig til at flytte dit fokus hen på det, som du ønsker at gøre mere af, og som giver dig energi.

Jeg håber, at du vil kontakte mig, hvis du kan nikke genkendende til følelsen af udbrændthed, og vil lade mig hjælpe dig med at få glæden tilbage. Kontakt mig her.

Book en tid allerede i dag