Skip to main content
Kontakt mig

Kontakt mig allerede i dag, og lad mig høre, hvad jeg kan hjælpe dig med. Jeg anbefaler, at du undgår at sende personfølsomme oplysninger til mig via kontaktformularen. Skriv blot at du ønsker en opringning i emnefeltet.

Selvværd


Du er ikke alene – vi er alle i samme båd.

Er du dygtig til at fortælle dig selv, at du ikke er klog nok, smart nok, sjov nok? Sammenligner du dig ofte med dine fantastiske venner, som aldrig træder forkert? Hvad siger din indre kritiker til dig?

Sluk for din indre kritiker

Hvis du kan nikke genkendende til de tre spørgsmål, tyder det på, at du lader din indre kritiker fylde for meget!

Rigtig mange af os går rundt med en indre kritiker, som fortæller os ting, som vi gør forkert. Vi sammenligner, kritiserer og evaluerer os selv, hvilket oftest ikke falder til egen fordel.

Til tider kan den indre kritiker råbe så højt, at vi begynder at navigere efter det, hvilket ikke er hensigtsmæssigt. Der er i dag rigtig mange krav at leve op til, som kan vække mange negative tanker og følelser hos os.

Lytter vi for meget til den indre kritiker, kan vi begynde at lave regler, strategier og vaner. De kan på den korte bane gøre, at vi kommer igennem dagen. Men på den lange bane kan strategierne medføre mange bekymringer og valg, som gør, at vi bevæger os væk fra det liv, som vi ønsker at leve.

Lad os skabe en forandring i dit sind

Jeg kan guide dig tilbage på sporet, så du finder frem til, hvad du ønsker at stå for, og hvem du ønsker at være. Jeg hjælper dig med at tage skridt i retningen af at blive mere modig, så du tør at sige til og fra. Du får værktøjerne til at komme i balance med dig selv og øge sit selvværd.

Terapeutiske retning

Når jeg arbejder med personer med lavt selvværd, gør jeg brug af den terapeutiske retning ACT, der står for Acceptance and Commitment Therapy. Læs mere om min baggrund for behandling her.  

Se videoen Common Fate her (4:55).

Book en tid allerede i dag