Skip to main content
Kontakt mig

Kontakt mig allerede i dag, og lad mig høre, hvad jeg kan hjælpe dig med. Jeg anbefaler, at du undgår at sende personfølsomme oplysninger til mig via kontaktformularen. Skriv blot at du ønsker en opringning i emnefeltet.

Stress


Ønsker du en bedre balance mellem dit arbejdsliv og dit privatliv? Vil du blive bedre til at sige fra og sætte grænser overfor ægtefælle, venner, kollegaer eller din chef? Lever du i overensstemmelse med dine værdier og det liv, som du ønsker?

Når du oplever, at du ikke kan leve op til de krav, du møder i din hverdag, kan din krop ende i en belastningstilstand. Du kan føle dig plaget af dårlig samvittighed, utilstrækkelighed og udmattelse.

Stress er ikke en sygdom, men en belastningstilstand, og jeg står klar til at guide dig igennem et forløb, der hjælper dig med at stoppe op og skabe forandring i dit liv. Det er vigtigt at tage hånd om stress, da det påvirker både dig og dem, du har tæt på. 

Genskab balancen i dit liv

Book en tid hos mig, og lad os sammen genskabe balancen i dit liv

I et forløb hos mig vil der være fokus på at genskabe balancen mellem egne og andres krav. Vi kommer til at arbejde med, hvad du kan og ikke kan kontrollere, hvordan du lærer at være til stede her og nu, og hvordan du omsætter dine værdier til konkrete handlinger. Vi vil sammen have fokus på at lære at fokusere på det, som er vigtigt for dig. Gennem samtale og øvelser vil jeg hjælpe dig til at være åben over for de udfordringer, du møder i din dagligdag. Jeg vil lære dig at håndtere problemer på en mere hensigtsmæssig måde.

Dét, som jeg hjælper med, er adfærdsforandringer, således du bevæger dig hen imod det liv, som du ønsker at leve, og jeg hjælper dig med at finde dine værdier for, hvordan du ønsker at være overfor dig selv og over for andre.

Terapeutisk retning

Når jeg behandler for stress, gør jeg brug af den terapeutiske retning ACT, der står for Acceptance and Commitment Therapy. Læs mere om min baggrund for behandling her.

Book en tid allerede i dag