Skip to main content
Kontakt mig

Kontakt mig allerede i dag, og lad mig høre, hvad jeg kan hjælpe dig med. Jeg anbefaler, at du undgår at sende personfølsomme oplysninger til mig via kontaktformularen. Skriv blot at du ønsker en opringning i emnefeltet.

Hvordan jeg arbejder


Det er vigtigt for mig, at jeg får skabt en empatisk atmosfære. Jeg er særlig opmærksom på at få skabt en tryg, rolig og fortrolig ramme omkring dig, når du er klient hos mig. Vi har alle brug for at føle os set, hørt og forstået. Du vil blive støttet og mødt med omsorg, når du træder ind i min praksis. I mit arbejde som psykolog har jeg fokus på adfærdsforandringer. Jeg vil få dig til at reflektere over hvem, du ønsker at være, hvordan du ønsker at være overfor andre og hvilket liv, som du ønsker at leve. Sammen sætter vi gang i din personlige udvikling. 

Nøgleordene når jeg arbejder i min praksis er nærvær, nysgerrighed og udvikling. 

  • I det nærvær, du vil opleve hos mig, finder vi sammen trygheden og autenticiteten. 
  • Jeg bruger min nysgerrighed i samtalen til at stille skarpt på hvor netop dine udfordringer ligger. 
  • Når jeg belyser dine udfordringer, skabes rum til øvelser, skaber vi sammen en sund udvikling i dit liv.   

Når vi arbejder sammen

Du kan forvente en afslappet og professionel atmosfære, hvor du bliver mødt med varme, ro og autenticitet. Jeg skaber et rum, der tillader, at du mærker efter. Jeg hjælper dig med at forenkle tingene, og med mit whiteboard skaber vi overblik. Sammen går vi på opdagelse i de svære tanker og følelser og finder ud af, hvordan de kan stå i vejen for dig, og dét liv du reelt ønsker at leve.

I terapien arbejder jeg gennem samtale, øvelser og metaforer, således at du opnår en øget indsigt og forståelse for, hvad du kan ændre i din adfærd for at komme i kontakt med det, som er vigtigst for dig.

Du får redskaber til at blive bedre i stand til at håndtere fremtidige udfordringer, som er og bliver en del af livet. Du lærer at håndtere egne uhensigtsmæssige tanker, følelser og kropslige fornemmelser. Og jeg præsenterer dig for øvelser, som du kan arbejde med mellem samtalerne. 

Jeg har naturligvis tavshedspligt, der betyder, at du kan have tillid til, at jeg ikke videregiver dine oplysninger til andre.

Book en tid allerede i dag